VU podcast ‘Grip op ondermijning en perspectief voor jongeren’

21 juni 2022
Een netwerk aan organisaties is nodig om kwetsbare jongeren van de straat te houden en ondermijnende criminaliteit tegen gaan.

In deze podcast gaan VU alumna Nicole Terborg (journalist/presentator/programmamaker), prof. dr. Hans (J.C.J) Boutellier (bijzonder hoogleraar Polarisatie & Veerkracht) en Nabil El Malki (Mede-oprichter/directeur - Presikhaaf University) met elkaar in gesprek over jongeren uit de drugscriminaliteit tegen ondermijning.

Ben jij benieuwd naar de podcast? Beluister de podcast en ontdek ons aanbod.

Opleiding De aanpak van ondermijning
In het voorjaar van 2023 organiseren we de opleiding de Aanpak van ondermijning fysiek op de VU voor professionals die werken bij de gemeente, lokale organisaties de politie, het OM en/of de Belastingdienst. Ben jij geïnteresseerd? Meer informatie en inschrijven.

Online informatiesessie
Op donderdag 13 oktober 2022 organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur een kosteloze online informatiesessie over deze opleiding. Laat je informeren en inspireren door cursusleiders prof. dr. Hans Boutellier en prof. mr. Jon Schilder die je meer vertellen over de opleiding en uiteraard je vragen beantwoorden. Ben jij erbij? Meld je hier aan.