Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU podcast ‘Grip op ondermijning en perspectief voor jongeren’

22 december 2022
Een netwerk aan organisaties is nodig om kwetsbare jongeren van de straat te houden en ondermijnende criminaliteit tegen gaan.

In deze podcast gaan VU alumna Nicole Terborg (journalist/presentator/programmamaker), prof. dr. Hans (J.C.J) Boutellier (bijzonder hoogleraar Polarisatie & Veerkracht) en Nabil El Malki (Mede-oprichter/directeur - Presikhaaf University) met elkaar in gesprek over jongeren uit de drugscriminaliteit tegen ondermijning.

Ben jij benieuwd naar de podcast? Beluister de podcast en ontdek ons aanbod.

2-daagse leergang De aanpak van ondermijning
In het voorjaar van 2023 organiseren we de leergang de Aanpak van ondermijning fysiek op de VU voor professionals die werken bij de gemeente, lokale organisaties de politie, het OM en/of de Belastingdienst. Ben jij geïnteresseerd? Meer informatie en inschrijven.

Online infosessies
Op woensdag 8 en 22 februari 2023 organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur twee kosteloze online informatiesessies over deze leergang. Laat je informeren en inspireren door de cursusleider die je meer vertelt over de inhoud van de leergang en uiteraard jouw vragen zal beantwoorden. Ben je erbij? Meld je hier aan.