Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

VU Lichtjesfeest op 15 december

6 december 2022
Aan het einde van dit jaar kijkt de Vrije Universiteit samen met jou, op de campus, terug op een bewogen tijd en we kijken samen vooruit naar een nieuw jaar. Dat doen we tijdens onze jaarlijkse lichtjesceremonie: het VU Lichtjesfeest.

In 2019 vierde de VU het eerste Lichtjesfeest, geïnspireerd op oude tradities als Chanoeka, Diwali en Kerst. En gevoed door de mooie en waardevolle, persoonlijke verhalen uit onze eigen VU-gemeenschap.
De twee edities daarna waren noodgedwongen digitaal, en dit jaar vieren we het Lichtjesfeest gelukkig weer samen op de campus. Georganiseerd door 3D, samen met VU-organisaties als de USR, NEWConnective, Life is Better in 3D en het Diversity Office. En natuurlijk met jou!

Alle studenten en medewerkers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het VU Lichtjesfeest

Op donderdag 15 december vanaf 17:00 uur, begeleid door studenten met lichtjes, kun je vanuit de verschillende VU-gebouwen naar het VU-campusplein lopen – of je kunt op eigen gelegenheid naar het campusplein komen. Verzamelen bij de hoofdingang van elk VU-gebouw.
We serveren wat warms en lekkers bij debatcentrum 3D, onder het genot van live muziek. Van 17:30 tot 18:30 uur houden we de lichtjesceremonie, waarin leden van onze gemeenschap iets delen van wat hen licht brengt.

Neem contact op met 3D

Het debatcentrum van de Vrije Universiteit

Bekijk onze agenda 3D evenementen

Bezoek onze website VU.nl/3D

Debatcentrum 3D
Je vindt de ingang van 3D op het campusplein, in het W&N gebouw, tegenover de glazen container. Op de begane grond vind je onze trap die naar de schuifdeur leidt. Klik voor Google maps.
De Boelelaan 1085
1081 HV Amsterdam