Start-to-teach-dag nieuwe docenten - september 2022

15 maart 2022
Ben jij opleidingsdirecteur/coördinator en starten in september nieuwe docenten in jouw team? Gun je ze een vliegende start? Geef ze dan op voor de Start-to-teach-dag.

Tijdens deze dag verdiepen de startende docenten zich in wat voor een docent ze willen zijn en wat we aan de VU onder goed docentschap verstaan. Welke opvattingen over lesgeven hebben ze? Hoe kijken ze naar de verantwoordelijkheid van de student? Wat is voor hen een inspirerende leeromgeving? Ook krijgen ze handvatten om de eerste weken goed te starten. Hoe bereid je je lessen voor? Hoe maak je kennis met studenten en bouw je een relatie op? Welke werkvormen zijn wanneer geschikt? Welke dilemma’s kun je tegenkomen wanneer je voor de groep staat en hoe ga je hiermee om?

Omdat deze startende docenten nu nog niet in dienst zijn mag jij als opleidingsdirecteur/coördinator vast plekken reserveren. Er is in elke groep ruimte voor 16 docenten.

Start-to-teach dag (NL) – donderdag 1 september 2022 van 09.30 tot 16.00 uur
Start-to-teach dag (ENG) – donderdag 1 september 2022 van 09.30 tot 16.00 uur

Je kunt plekken reserveren voor de Start-to-teach dag middels dit aanmeldformulier.

Snelle navigatie LEARN! Academy

VU Teaching & Learning Centre

Ga hier direct terug naar de homepage van de LEARN! Academy.
Veelbezochte cursussen: BKOSKOLeergang Onderwijskundig Leiderschap
Cursussen per doelgroep: juniordocenten en PhDsdocenten en leidinggevendencommissies en teams

Wilt u een vraag aan een van onze medewerkers stellen? Neem dan contact op met Carin Weitering, medewerker studentzaken Hoger Onderwijs, learnacademy@vu.nl.
Of bel ons op: 020 598 4263. (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).

Carin Weitering