Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Online bij HOVO Amsterdam

1 september 2022
We krijgen regelmatig vragen welke cursussen online zijn. De eenvoudigste manier om het hele online aanbod te zien is via de cursuszoeker. HOVO Amsterdam biedt twee soorten online cursussen:
  1. Uitsluitend online. Type in het zoekveld van de cursuszoeker ‘online’ in en u ziet het aanbod van cursussen die uitsluitend online plaatsvinden​
  2. Hybride cursussen: cursussen die fysiek op de campus plaatsvinden, maar waaraan u tegelijkertijd ook online kunt deelnemen. Type in het zoekveld van de cursuszoeker ‘hybride’ in om deze cursussen te zien.

Pilot: cursus op de campus en (’s avonds of overdag) online
Enkele cursussen worden aangeboden als fysieke cursus, maar vinden daarnaast, op een ander tijdstip, ook als online cursus plaats. De online data staan niet in de gedrukte gids vermeld maar deze cursussen staan wel apart opgenomen in ons online aanbod op de website:

Snel navigeren website HOVO Amsterdam

Heeft u vragen? Kijk dan eerst op de pagina Praktische informatie en contact. Daar vindt u veel antwoorden over bijvoorbeeld online onderwijs, MijnHOVO, aanmelden en plaatsen, annuleren, de VU campus enzovoorts.