Nieuw: workshop Stimuleren van zelfverantwoordelijk studeren

17 november 2022
Wil je je studenten stimuleren om de regie te nemen over hun eigen leerproces?

In de workshop 'Stimuleren van zelfverantwoordelijk studeren' van LEARN! Academy maak je kennis met de voorwaarden van zelfverantwoordelijk studeren en het onderliggende concept zelfverantwoordelijk leren. Daarnaast krijg je concrete tips en adviezen om deze kennis te integreren in je onderwijs.

Data en tijden: kies uit donderdag 2 februari van 15.00 - 16.30 uur of 9 maart van 15.00 - 16.30 uur.

Meer informatie en aanmelden

Snelle navigatie LEARN! Academy

VU Teaching & Learning Centre

Ga hier direct terug naar de homepage van de LEARN! Academy.
Veelbezochte cursussen: BKOSKOLeergang Onderwijskundig Leiderschap
Cursussen per doelgroep: juniordocenten en PhDsdocenten en leidinggevendencommissies en teams

Wilt u een vraag aan een van onze medewerkers stellen? Neem dan contact op met Carin Weitering, medewerker Team Hoger Onderwijs, learnacademy@vu.nl.
Of bel ons op: 020 598 4263. (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00).