Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

HOVO Special: De wetenschap van nu voor de wereld van morgen

23 november 2022
Deze bijzondere HOVO-reeks bestaat uit vijf colleges waarin decanen en topwetenschappers van de VU hun visie geven op de wetenschap van vandaag en morgen.

Wat is belangrijk in de komende jaren? Welke problemen gaan wetenschappers onderzoeken en mogelijk oplossen? Tijdens de colleges krijgt u een kijkje in de keuken hoe wetenschap bijdraagt aan de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als preventie, dekolonisatie en klimaat. Deze colleges zijn uniek omdat zowel de rector als decanen tijd vrij hebben gemaakt in hun drukke agenda om hun ideeën met u te delen. Zij hebben daarnaast verschillende wetenschappers uitgenodigd. Reserveer dus snel uw plaatsje in de collegezaal en meld u aan. 

Geïntereseerd?
Klik hier voor alle informatie over de collegereeks 'De wetenschap van nu voor de wereld van morgen'. Startdatum: vrijdagmiddag 17 februari 2023

Meer informatie

Ga naar de pagina Praktische informatie en contact voor informatie over aanmelding, annuleren, MijnHOVO, voorzieningen en bereikbaarheid van de VU campus, en andere praktische zaken.