Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

HOVO nieuwsbrief 15 september 2022

19 september 2022
Een mens is nooit te oud om iets nieuws te leren! Onder dat motto zijn we bij HOVO Amsterdam de afgelopen weken gestart met het maken en publiceren van flitscolleges. Met veel plezier zijn we samen met docenten de studio van de VU ingedoken. Het was ‘learning by doing’ en u kunt de resultaten zelf bekijken op het eigen YouTube-kanaal van HOVO Amsterdam. De filmpjes plaatsen we ook bij de cursusbeschrijvingen van de betrokken docenten. In deze nieuwsbrief presenteren we de nieuwste bijdragen.

De eerste cursussen van het najaar zijn inmiddels gestart. Daar worden we heel vrolijk van: de reuring op de campus, HOVO-cursisten en eerstejaarsstudenten die hun weg zoeken op de campus en de vermenging van al deze leergierige mensen in de VU-gebouwen. De VU wordt een steeds levendiger omgeving. Met de komst van café De Boele, de Science Galerie, bioscoop Rialto en theater Griffioen (allemaal in het nieuwe NU.VU gebouw) is de campus steeds meer een plek om nieuwe kennis én nieuwe ervaringen op te doen.

Lees verder in de volledige nieuwsbrief van HOVO Amsterdam die op 15 september 2022 is verzonden naar alle HOVO relaties. 

Snel navigeren website HOVO Amsterdam

Heeft u vragen? Kijk dan eerst op de pagina Praktische informatie en contact. Daar vindt u veel antwoorden over bijvoorbeeld online onderwijs, MijnHOVO, aanmelden en plaatsen, annuleren, de VU campus enzovoorts.