Geslaagde workshop Your VUture-spel op SURF Onderwijsdagen

17 november 2022
Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat stond centraal tijdens hét onderwijs- en ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen.

Op 15 november gaf de VU Onderwijswerkplaats een geslaagde workshop over de Your VUture-spellen. Tientallen bezoekers verdiepten zich in Your VUture, een spel dat studenten concrete doelen en handvatten biedt om gericht na te denken over hun studieloopbaan. Het spel kan worden ingezet door een studieadviseur of mentor. Your VUture bestaat uit een online miniquiz en een blended bordspel. Het spel wordt voor iedere opleiding op maat gemaakt door de VU Onderwijswerkplaats.

Ook geïnteresseerd om Your VUture in te zetten binnen jouw opleiding? Neem dan contact op met onderwijswerkplaats@vu.nl

Kunnen wij je helpen?

Bezoekadres VU Onderwijswerkplaats