Geslaagde 2e Pensioenlezing

30 juni 2022
Gisteren vond onze tweede actualiteitenlezing pensioenrechtrecht (VU Law Academy/VU Expertisecentrum Pensioenrecht) plaats met als centraal onderwerp 'De Wet toekomst pensioenen'.

Onder leiding van prof. dr. Erik Lutjens  gingen Herman Kappelle (bijzonder hoogleraar Fiscaal Pensioenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, senior adviseur Aegon NL, eigenaar Herman Kappelle Fiscaal Juridisch Pensioenadvies), Monique van der Poel (promovendus verbonden aan het Expertisecentrum Pensioenrecht van de Vrije Universiteit Amsterdam, bestuurder PME), Ronald Doornbos (partner/pensioenadviseur PwC) en Bas Dieleman (pensioenadviseur bij Eversheds Sutherland) in op belangrijke juridische aandachtspunten, de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van diverse partijen en wat in 2022 nog besloten moet worden. Wij kijken terug op een geslaagde middag! De volgende lezing vindt plaats op woensdag 28 september. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

De VU Law Academy en het Expertisecentrum Pensioenrecht aan de VU organiseren jaarlijks een serie van 4 lezingen over de meest actuele ontwikkelingen binnen het pensioenrecht. In elke lezing voeren gerenommeerde sprekers het woord. Het doel van de lezingen is het inventariseren, verkennen en bekritiseren van de juridische aspecten daarbij inbegrepen de fiscale invalshoek rondom pensioenen. De lezingen gaan over concrete en specifieke onderwerpen.