Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

De UB renoveert!

8 december 2022
Studeren in alle rust terwijl je wordt omringd door groene planten, inspirerende boeken én genoeg stopcontacten om al je apparaten tegelijkertijd op te laden? Het kan in de vernieuwde studiezalen van de UB! Alle studieplekken krijgen namelijk een flinke upgrade dankzij uitgebreide renovaties in 2022 en 2023. Daarnaast krijgt de UB in 2023 ook een nieuwe ruimte voor evenementen, zoals lezingen, gesprekken en debatten.

De actuele stand van zaken
Op dit moment kun je de eerste resultaten al bewonderen op de 1e verdieping van de UB. Ook op de 5e en 6e verdieping kun je volop gebruik maken van de nieuwe studiezalen.

De heropening van de UB-studiezalen op de 7e, 8e, 11e en 12e verdiepingen volgt in het voorjaar van 2023. Daarna begint de renovatie van de studiezalen op de 3e, 9e en 10e verdieping.

Alternatieve studieplekken
Vanwege de renovatie zijn er tijdelijk minder studieplekken in het Hoofdgebouw. Ben je op zoek naar een studieplek? Bekijk dan de actuele beschikbaarheid van studieplekken in de UB of maak gebruik van de overige studieplekken op de VU-campus.