Coronavirus - Informatie & meestgestelde vragen (update 29-09-22)

29 september 2022
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en plaatsen hier updates als deze het onderwijs van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit raken. Hou ook vooral je VU-mail in de gaten.

Laatste update 21-02-2022, 10:00
BACHELOR:

Laatste update 26-09-2022, 11:00
MASTER:

Laatste update 29-09-2022
BUITENLAND:

Inmiddels gaan de meeste buitenlandstages gewoon weer door zoals gepland. Voor vrijwel alle landen is het reisadvies weer positief. Ondanks dat de reisadviezen weer geel en groen zijn en de COVID-19-pandemie op zijn einde lijkt, blijft het echter handig om het nieuws over besmettingscijfers op jouw (mogelijke) bestemming goed in de gaten te houden. Sluit bij het organiseren van je stage een goede reis- en annuleringsverzekering af zodat je bij een onverhoopte groei aan besmettingen en eventuele maatregelen weet waar je aan toe bent.