Aflevering CIT Podcast

7 juni 2022
Dr. Mohamed Ajouaou is universitair docent islamitische theologie verbonden bij het CIT aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de KU Leuven.

Ajouaou publiceerde onder andere over de Islam in Nederland, secularisering en over islamitische geestelijke verzorging in Nederlandse gevangenissen. In deze aflevering gaat Sem van Vliet in gesprek met dr. Ajouaou over zijn academische vorming, zijn onderzoek naar geestelijke verzorging en het onderwijs - toegespitst op islamitische filosofie/kalam - wat hij geeft aan de Faculteit Godgeleerdheid.

De CIT podcast is geproduceerd door Sem van Vliet, die je tevens in iedere aflevering hoort als interviewer. De podcast is gemaakt in opdracht van het CIT (Centrum voor Islamitische Theologie) en in samenwerking met VU Campusradio. Wil je meer weten over het CIT? Ga dan naar deze pagina.

Aflevering CIT Podcast

Beluister hier de podcast