Decembergezelligheid voor studenten

21 december 2022
In december zit je niet in je eentje op de campus.

Deze december worden er door het studententeam van Life is Better in 3D gezelllige events georganiseerd.

Bekijk onze agenda en sluit aan. De events zijn in het Nederlands en Engels, gratis, en alle VU studenten zijn welkom. Kom een keer langs en pak wat van die gezelligheid mee.

klik voor 👉 Onze agenda

Life is Better in 3D

3D is het centrum voor debat, dialoog en diversiteit en het sociale hart van de Vrije Universiteit.
Binnen 3D is "Life is Better in 3D" actief: evenementen en activiteiten georganiseerd door VU studenten, voor VU studenten. Alle VU studenten zijn welkom, de sfeer is vriendelijk en je maakt makkelijk vrienden.

Een QR code die naar de Insta van Life is Better in 3D

Life is Better in 3D

Neem contact op

Je vindt debatcentrum 3D in de plint van het W&N gebouw. De ingang is tegenover de glazen container.

Debatcentrum 3D
De Boelelaan 1085