24-5 Lancering A Better World@VU met ruimtevaarder André Kuipers

18 mei 2022
De Vrije Universiteit Amsterdam wil duurzame projecten en initiatieven vanuit het onderwijs, onderzoek en valorisatie aan de maatschappij laten zien. De online en fysieke tentoonstelling A Better World@VU zet een selectie van die prachtige initiatieven en projecten in de etalage en is op 24 mei ready for take off!

A Better World@VU introduceert zestien duurzame projecten waar VU studenten en medewerkers dagelijks aan werken, zowel binnen als buiten de VU. Deze projecten zetten zich in voor een betere wereld en hebben een positieve invloed op het milieu én/of op economische, culturele en sociale aspecten in de samenleving. Op de A Better World@VU website krijg je alvast een idee welke projecten onderdeel zijn van de tentoonstelling.

Deelnemen aan de lancering?
Op dinsdag 24 mei lanceren we de tentoonstelling A Better World@VU officieel, en ruimtevaarder André Kuipers is hierbij live aanwezig! Ook zullen onder andere de makers en deelnemers van de tentoonstelling tijdens paneldiscussies aan het woord komen. We nodigen je uit om bij het programma aanwezig te zijn dat helemaal in het teken staat van duurzaamheid. Aanmelden kan via Eventbrite.

Start programma: van 14.15uur (stipt)
Afsluitende borrel: 15.45uur
Locatie: NU-gebouw (Atrium)