Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

VULaw onderwijsbijeenkomsten op locatie gaan door

15 november 2021
De coronamaatregelen in het hoger onderwijs zijn vanaf deze week aangescherpt, maar dit heeft geen invloed op de fysiek ingeplande onderwijsbijeenkomsten van de VU Law Academy.

Alle onderwijsbijeenkomsten die de komende weken fysiek plaats zouden vinden, kunt u daarom nog steeds op locatie volgen. Is de onderwijslocatie de Vrije Universiteit Amsterdam, dan zal er niet om een corona toegangsbewijs gevraagd worden. De leergang Pensioenrecht en de leergang Sport en Recht vinden plaats in het Symphony gebouw. Hier wordt wél gevraagd om een corona toegangsbewijs. 

Uitzondering: 100ste lezing Pensioenrecht
De enige uitzondering op bovenstaande bericht geldt voor de actualiteitenlezing pensioenrecht op woensdag 1 december. Hiervoor hebben zich namelijk meer dan 75 deelnemers ingeschreven. Heeft u zich voor deze lezing aangemeld? Dan wordt u binnenkort apart geïnformeerd over de wijze waarop deze lezing wordt aangeboden.

Snel navigeren website VU Law Academy

Wilt u een vraag aan een van onze medewerkers stellen? Neem dan contact op met Ilse Herweijer, medewerker cursistenadministratie via vulaw@vu.nl
Of bel ons op: 020-598 62 55 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00). 

Contactpersoon

Ilse Herweijer foto