VU docenten en studenten: deel je verhaal!

10 oktober 2021
Wat heeft je de afgelopen 1,5 jaar ontroerd in je contact met je studenten of docenten? Wat liet je glimlachen? Wat verraste je positief? Wat gaf je moed en inspiratie? Wat wil jij als docent of student delen met de VU-docentengemeenschap? Schrijf het op!

We willen zo een positieve bijdrage leveren aan de VU-onderwijscultuur. Al het moois dat de afgelopen 1,5 jaar is gebeurd in de colleges, werkgroepen, tutorgroepen en alle andere vormen van onderwijs verdient een plek. Elke ingestuurde ervaring staat voor heel veel andere ervaringen binnen de VU-docentengemeenschap. VU LEARN! Academy verzamelt de verhalen en brengt ze uit als bundel. De bundel verschijnt op de website van VU LEARN! Academy.

Wat kun je insturen?
Het is een kort verhaal, een essay, een gedicht of een brief. Of iets hier tussenin. Het maximaal aantal woorden is 1500, er is geen minimum voor het aantal woorden.

Welke auteur zetten we in het zonnetje?
We gaan er één verhaal uitlichten, dat wordt de eerste tekst in de bundel. We letten hierbij vooral op de impact van het verhaal op de VU-onderwijscultuur. De auteur verdient hiermee eeuwige roem, een boekenbon van 50 euro en een kleurrijke bos bloemen.

Het keuzeteam
De tekst wordt gekozen door een team dat bestaat uit een BKO-deelnemer, een SKO-deelnemer, een LOL-deelnemer, een USR-lid en een opleider van VU LEARN! Academy. De BKO-, SKO- en LOL-deelnemers en het USR-lid zijn willekeurig gekozen en benaderd door VU LEARN! Academy. De namen van de auteurs zijn niet bekend bij het keuzeteam.

SPELREGELS
*De tekst gaat over je contact met anderen binnen jouw onderwijs
*Je tekst is positief van toon, en toont ontroering, verrassing, trots, dankbaarheid, liefde, moed of inspiratie. Of iets anders moois.
*De tekst bevat maximaal 1500 woorden.
*Je gaat akkoord met opname in de bundel inclusief je naam.
*Je tekst is niet eerder gepubliceerd.
*Stuur je tekst in Microsoft Word voor 1 november 2021 naar learnacademy@vu.nl. Je ontvangt de uitslag voor 1 december 2021.