Voorlopig positieve NVAO-conclusie over MBA-accreditatie

26 januari 2021
De School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam is trots om aan te kondigen dat we een positieve voorlopige conclusie hebben ontvangen van de NVAO, de Accreditatieorganisatie van Nederland en Vlaanderen, over de accreditatie van onze MBA-programma's.

Op 18 en 19 januari 2021 is de kwaliteit van de opleidingen onafhankelijk beoordeeld door een panel van externe deskundigen om de officiƫle NVAO-accreditatie vast te stellen. De voorlopige conclusie van het panel was positief. De NVAO neemt in maart een formeel besluit waarna we verwachten dat de graad officieel wordt erkend en verleend.

Onze MBA-programma's overbruggen hoogwaardige wetenschap en praktijk en bieden het beste door onderzoek geleide onderwijs voor ambitieuze mensen die een positieve invloed willen hebben op de wereld en het leven van mensen. De Vrije Universiteit Amsterdam is een internationaal gerenommeerde onderzoeksuniversiteit, gerankt als een van de beste universiteiten ter wereld (Top75 Business Schools op het gebied van bedrijfskunde en management in de Academic Ranking of World Universities). VU's School of Business & Economics, gelegen in het hart van de bloeiende zakenwijk de Zuidas van Amsterdam, heeft een lange traditie van executive education en brengt haar missie van wetenschap met een doel in de praktijk. Wij zien samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid als de weg vooruit - voor wetenschap, bedrijfsleven en mensheid.

Lees meer over onze MBA-programma's:

MBA in International Business (18 maanden; start september 2021)
Executive MBA: Leading with Purpose (18 maanden; start september 2021)

Neem voor meer informatie contact op met Aki Voudigaris, senior MBA-recruiter.
T +31 20 598 5637
d.voudigaris@vu.nl