Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Voor tweedejaars: onboardingactiviteiten én feest in Thuishaven

17 september 2021
Kun jij ook niet wachten de VU en jouw faculteit beter te leren kennen en je studiegenoten in levende lijve te ontmoeten? Na de online introductie van vorig jaar, laten we alle tweedejaars studenten nu ervaren hoe de Introductiedagen éigenlijk hadden moeten zijn.

Feest in Thuishaven: Happy Landing
We luiden het tweede studjeaar ├ęcht goed in bij het Amsterdamse Thuishaven. Met een informatiemarkt vol interessante verenigingen, leuke en sportieve activiteiten en als afsluiter een geweldige DJ-line-up. Tickets kosten 7,50 euro, je krijgt dan het eerste drankje gratis. 

Er is plek voor een maximaal aantal bezoekers, dus koop hier meteen je kaartje. Informatie over het programma plaatsen we de komende tijd in de evenementenkalender op je persoonlijke dashboard. Hier vind je ook alles over de toegangsmaatregelen in relatie tot corona.

Andere onboardingsactiviteiten
De komende weken organiseren verschillende studieverenigingen speciaal voor jou welkomstactiviteiten. Zo leer je de VU en je studiegenoten nog beter kennen. Check bij de vereniging van jouw opleiding of faculteit wat er te doen is.