Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Studenten gezocht voor leergierige senioren

23 augustus 2021
Deel je kennis en werk tegelijkertijd aan je presentatietechnieken.

Vind jij ook dat iedereen de kans moet krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen? En dat leeftijd maar een getal is? Heb je passie voor je studie en wil je je kennis hierover delen met leergierige senioren? En tegelijkertijd je presentatievaardigheden verbeteren? Dan is Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan op zoek naar jou! 

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan organiseert interactieve colleges voor senioren die gegeven worden door enthousiaste HBO en WO studenten. Deze colleges vinden plaats in bibliotheken, buurthuizen, verzorgingshuizen én online. De colleges kunnen gaan over jouw studie maar ook over een hobby of favoriet vakantieland. Jaarlijks genieten in heel het land meer dan 50.000 senioren van deze cognitief uitdagende activiteit.

Wat mag je verwachten als studentdocent:

- Je ontvangt een uitgebreide training

- Geeft les aan een zeer geïnteresseerd publiek

- Gaat je actief in gesprek met een andere generatie

- Krijgt feedback op je presentatievaardigheden

- Levert een positieve bijdrage aan de maatschappij

- Bouwt aan een relevant cv - Maar je hebt bovenal ontzettend veel plezier!

Als HBO of WO student kun je ook een bijdrage leveren door het ontwikkelen van leermodules voor de online leeromgeving OASE van Kennis. OASE is een toegankelijke leeromgeving waar mensen lid van kunnen worden. Binnen OASE kunnen leden genieten van een veelzijdig aanbod van leermodules over allerlei onderwerpen. Het aanbod wordt maandelijks uitgebreid en is speciaal ontwikkeld voor 60-plussers. Als student ga je aan de slag met het maken van een korte uitlegvideo of een interactieve e-learning. Door de begeleiding en het krijgen van feedback leer je hoe je jouw wetenschappelijke interessegebied kan omvormen tot een aantrekkelijke, online leermodule. 

Interesse in het geven van colleges en/of het ontwikkelen van content? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar info@ogjg.nl. We horen graag van je!