Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Regisseren in het sociaal domein

23 juni 2021
Binnen het sociaal domein is het organiseren van samenwerking ingewikkelder geworden. Vaak zijn meerdere organisaties en professionals betrokken, allen met hun eigen expertise, discipline en professionele belang.

Ben jij een professional uit de publiek-private sector met een focus op het sociaal domein en wil je leren hoe je daarbinnen optimaal kan samenwerken, dan is de korte opleiding 'Regisseren zonder macht in het sociaal domein' wat voor jou. Tijdens de opleiding leer je samenwerkingsproblemen in kaart te brengen, krijg je inzicht in de nieuwste wetenschappelijke theorieƫn en krijg je praktische hulpmiddelen aangereikt. De opleiding start 24 september 2021 en wordt gecoƶrdineerd door Duco Bannink en Hans Bosselaar. Schrijf je nu in!

Gratis online informatiesessie
Maandagavond 30 augustus om 19.00 uur organiseren we een gratis online informatiesessie over de opleiding. Ben jij erbij? Laat je informeren en inspireren tijdens de gratis informatiesessie waarin docenten Duco Bannink en Hans Bosselaar meer vertellen over de opleiding en uiteraard je vragen beantwoorden. Meld je aan.