Presentatie Kerkengids Amsterdam

28 oktober 2021
Op vier november vindt de presentatie van de Kerkengids Amsterdam plaats. De faculteit Religie en Theologie van de VU heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de gids.

De Kerkengids biedt de mogelijkheid om de breedte en diversiteit van de Kerk in Amsterdam te leren kennen. Op vier november 2021 wordt de Kerkengids officieel gepresenteerd in het bijzijn van alle partners, vertegenwoordigers van het stadsbestuur van Amsterdam, Duivendrecht, Amstelveen en Diemen.

In de (digitale) gids is het merendeel van de christelijke gemeenschappen in Amsterdam opgenomen. Bij het tot stand komen van de Kerkengids hebben diverse netwerken van kerken in de stad, Samen Kerk in Nederland en de Faculteit Religie en Theologie van de Vrije Universiteit Amsterdam samengewerkt.

De Gids is online te raadplegen via https://kerkengidsamsterdam.nl