Ontdek op 5 en 6 november welke VU bacheloropleiding bij jou past

15 oktober 2021
Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november vinden de VU Online Bachelordagen plaats. Zoals de titel al verraadt: ook dit keer volledig online!

Studiekiezers - waaronder jij dus! - staan tijdens deze open dagen centraal. Niets nieuw onder de zon eigenlijk. Want jou zo goed mogelijk helpen in je studiekeuzeproces is belangrijk voor de VU.

Tijdens de online Bachelordagen kun je voorlichtingssessies bekijken van álle bacheloropleidingen die we te bieden hebben, virtueel rondlopen op onze campus en live vragen stellen aan docenten en studenten. Zo proef je ook virtueel van de sfeer van onze universiteit. Na deze dag ben je helemaal op de hoogte van alle ins en outs over het studeren aan de VU.

Weet je nog niet helemaal welke studie bij je past? Doe dan inspiratie op via onze studie-inspirator of bekijk onze opleidingspagina’s. Ook kun je je favoriete opleidingen meteen opslaan door een Mijn Studiekeuze-account te maken.

Nieuwsgierig naar de VU en onze opleidingen? Meld je dan nu aan voor de VU Online Bachelordag!

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Bel ons op 020-5985000 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00)

Stuur een mail naar contact@vu.nl

Of stuur een Whatsapp bericht naar +31682548367

Heb je vragen over aanmelding, inschrijving of toelatingseisen?

Bel +31 (0)20 59 85020 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 en 14.00 - 16.00)

Stuur een e-mail naar studentenbalie@vu.nl