Online kennismakingsbijeenkomst voor juridische professionals

1 november 2021
Maak kennis met onze juridische cursussen en opleidingen. Voor advocaten, juristen en andere professionals heeft de VU Law Academy ieder voor- en najaar een divers aanbod postacademische juridische cursussen, leergangen, masterclasses en lezingen.

Nieuwsgierig naar welke cursus of leergang bij u past? Of zou u meer willen weten over de opzet of inhoud van onze juridische programma’s? Meld u dan aan voor de online informatiebijeenkomst ‘Maak kennis met de VU Law Academy’ op woensdag 12 januari van 16.00 - 17.00 uur en laat u informeren over de opzet en inhoud van onze juridische programma’s.

De informatiebijeenkomst staat onder leiding van prof. mr. Chris Jansen, hoogleraar privaatrecht en co-director van het Centre for Public Contract Law & Governance (CPC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Chris Jansen is tevens alumnivoorzitter van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en zal tijdens de kennismakingsbijeenkomst een korte inleiding verzorgen waarna u vragen kunt stellen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via dit digitale formulier. Speciaal voor onze alumni zijn er aantrekkelijke kortingsacties.