Masterclass/Ontwikkel lab Bestuursadviseur

4 oktober 2021
Hoe ondersteun jij jouw bestuurder om de juiste besluiten te nemen?

In samenwerking met VNG Connect organiseert de VU School of Governance in het voorjaar van 2022 een 5-daagse masterclass/ ontwikkellab met als doel om jou als bestuursadviseur beter te equiperen voor het strategisch vervullen van deze rol. De vaardigheden die je nodig hebt om te schakelen met bestuurders zijn immers net anders dan die voor de ambtelijke organisatie of de maatschappelijke omgeving.

Met topdocenten zoals Duco Bannink, Frédérique Six en Hans Bosselaar die afwisselend veel ervaring in de adviseurspraktijk hebben en ‘state of the art’ kennis van de relevante hedendaagse wetenschappelijke inzichten. Het uitdiepen gebeurt door de wetenschappelijke -, praktijk- en ervaringskennis van de docenten en de deelnemers actief uit te wisselen.

Geïnteresseerd? Schrijf je vandaag nog in!