Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Masterclass ‘De burger en de digitale overheid’

19 oktober 2021
De overheid maakt in het contact met de burger in toenemende mate gebruik van digitale technologie. Niet alleen vindt veel contact plaats over het internet, ook gebruikt de overheid digitale middelen om het gedrag van burgers online en offline te monitoren en te analyseren. Deze ontwikkelingen passen in een Europese trend om op termijn alle contact tussen burger en overheid volledig te digitaliseren: ‘digital by default’.

In deze nieuwe driedelige Masterclass verkennen we de mogelijkheden om digitale technologie zo verantwoord mogelijk in te zetten in het contact tussen burger en overheid. Daartoe zetten we de ‘digital by default’ aanpak in een breder maatschappelijk en multidisciplinair kader.

Dus werk jij als professional bij de overheid of semi-overheid en heb je te maken met de inzet van digitale middelen in het contact met burgers? Schrijf je dan in voor de nieuwe driedelige Masterclass ‘De burger en de digitale overheid’ die 24 februari 2022 van start gaat onder leiding van mr. dr. Adriana Nugter en prof. dr. Willem Trommel.

Meer informatie en inschrijven.

Online informatiesessie
Ben jij geïnteresseerd in de Masterclass maar heb je nog een aantal vragen of wil je graag extra informatie ontvangen? Tijdens de online informatiesessie maandag 13 december om 16.00 uur vertelt opleidingsmanager mr. dr. Adriana Nugter meer over de Masterclass én geeft natuurlijk antwoord op je vragen. Meld je aan voor de gratis informatiesessie.