Lale Gül genomineerd voor NS Publieksprijs Boek van het jaar 2021

12 november 2021
Lale Gül, student Literatuur en Samenleving aan de Faculteit der Geesteswetenschappen, is met haar debuutroman ‘Ik ga leven’ genomineerd voor de NS Publieksprijs: Boek van het jaar 2021.

De boeken die hiervoor genomineerd zijn, zijn de zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar. Tot en met woensdagavond 17 november kan er gestemd worden. Tijdens deze periode zullen de auteurs van de genomineerde boeken vertellen over hun boek bij Tijd voor Max op NPO1. Het winnende boek wordt op woensdagavond 17 november, direct na het sluiten van de stembus, bekendgemaakt door Margriet van der Linden in haar programma M op NPO1.

Lees hier meer over Lale Gül, haar boek en de andere nominaties

Ik ga leven
Lale Gül