Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

IT-audit in een jaar van ongekende groei in digital business

24 augustus 2021
De coronapandemie heeft door beperkingen in allerlei vormen gezorgd voor grootse uitdagingen op het gebied van werk, gezondheid en algeheel welzijn.

Tegelijkertijd heeft het ons ook geleerd om te gaan met vergaande en onomkeerbare veranderingen, zoals bijvoorbeeld de rap toenemende digitalisering van zowel ons privé- als professionele leven. De snelheid waarmee de digital business is gegroeid wordt zelfs geschat op drie tot zeven keer sneller dan voor de pandemie.

De pandemie heeft eens te meer het belang getoond van de twee belangrijkste domeinen in het IT-audit vak: audit en advies. De impact van IT-auditors is alleen maar toegenomen door de technische kennis en de hoge mate van digitale expertise die zij te bieden hebben bij onder andere de informatieverwerking en het digitaliseren van procedures. Daarnaast is het mitigeren van digitale risico’s en het beschermen van digitale bezittingen van cruciaal belang voor het reilen en zeilen van een onderneming in de digitale wereld, waarbij de IT-auditor de aangewezen professional is om daar zekerheid en advies over te geven.

In Research in IT-Auditing, A Multidisciplinairy View zijn de IT-auditing vraagstukken anno 2021 onderzocht. Deze bundeling van de twaalf meest relevante scripties van de opleiding IT-audit, Compliance and Advisory (ITACA) bevat onder meer onderzoek naar het belang van cybersecurity bij fusies en overnames, Blockchain; het vertrouwen en de risicogebieden en de IT-auditor van de toekomst en de impact van audit tooling.

Download gratis het E-book Research in IT-Auditing 2021 A Multidisciplinairy View.