Halleh Ghorashi en Maurice Crul op ranglijst Inclusive30

1 juli 2021
Hoogleraar Diversiteit en Integratie Halleh Ghorashi en hoogleraar Onderwijs en Diversiteit Maurice Crul zijn opgenomen in de Inclusive30. Dat is een lijst van het ondernemersplatform MT/Sprout met de dertig meest inclusieve leiders van 2021.

Halleh Ghorashi staat op de lijst vanwege haar bijdrage aan een inclusievere samenleving via haar onderwijs. Ze is sinds 2012 bijzonder hoogleraar Diversiteit en Integratie bij de afdeling Sociologie van de Vrije Universiteit Amsterdam. Aan MT/Sprout vertelt ze dat ze trots is op haar vele studenten die ze op diverse functies binnen bedrijven en instellingen tegenkomt.

Maurice Crul is bijzonder hoogleraar Onderwijs en Diversiteit bij de afdeling Sociologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar de school- en arbeidsloopbanen van migrantenkinderen in Europa. Crul geldt dan ook als expert op het gebied van kansenongelijkheid in het onderwijs en het bedrijfsleven.