Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Gratis zelftesten nog tot 31 juli beschikbaar

12 juli 2021
Ze worden kosteloos thuisbezorgd.

Studenten en medewerkers kunnen nog tot en met 31 juli gratis zelftesten aanvragen. De testen zijn gratis te bestellen via de website Zelftestonderwijs.nl en worden kosteloos thuisbezorgd. 


Ook als je gevaccineerd bent, kun je nog steeds besmet raken met het coronavirus en anderen besmetten. Testen blijft dus belangrijk om verdere verspreiding van het virus te voorkomenBij een positieve uitslag van een zelftest of klachten die passen bij COVID-19 laat je je testen bij de teststraat van de GGD en blijf je thuis.

Het afnemen van een zelftest is niet verplicht en het is de eigen verantwoordelijkheid om de test thuis te gebruiken. Het tonen van een negatief testbewijs om toegang tot de campus te krijgen is niet verplicht. SURFspot, de organisatie voor ICT in het onderwijs, beheert het digitaal portaal waar studenten en medewerkers gratis zelftesten kunnen bestellen. Studenten en medewerkers kunnen hiervoor gebruik maken van hun bestaande instellingsaccount. 

Met de inzet van zelftesten wil de overheid inzetten op het sneller opsporen van besmettingen om zo zoveel mogelijk corona-uitbraken te voorkomen. Meer informatie over de inzet van zelftesten in het onderwijs bezoek www.zelftestonderwijs.nl