Gezondeboel: volg gratis e-health-trainingen voor studenten

3 december 2021
Loop jij ook wel eens tegen problemen aan als (Corona-)stress, piekeren, faalangst, somberheid en eenzaamheid? Gezondeboel is er voor jou. Dit is een e-Health-platform voor alle studenten met een uitgebreid aanbod aan modules om je te ondersteunen. Deze modules zijn gratis en zelfstandig te gebruiken.

Je logt gewoon in met je VUnetID en je kunt aan de slag. De modules maken gebruik van video- en leesmateriaal en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met verschillende oefeningen. Deze modules zijn evidence-based vanuit de Positieve Psychologie opgezet en samen met wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen ontwikkeld.

Op een preventieve wijze aan de slag met je mentale gesteldheid wordt hierdoor erg toegankelijk voor alle studenten aan de VU. Je kan kiezen uit een uitgebreid aanbod aan trainingen – waarvan de meeste modules ook beschikbaar zijn in het Engels. Per 3 december 2021 zijn de modules beschikbaar en kan je kiezen uit 42 verschillende programma’s. Het mooie is: je kan er zelf per direct mee aan de slag, en je hoeft dus niet door iemand anders uitgenodigd te worden.

Meer weten?
Wacht niet langer en log snel in!

Mocht het niet lukken om in te loggen, neem dan vooral contact op met de IT Servicedesk.