Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Finalisten Amsterdam Science & Innovation Award 2021 bekend

13 oktober 2021
Uit de inzendingen van de Amsterdamse kennisinstellingen en onderzoeksinstituten zijn drie VU-finalisten voor de Innovation Award geselecteerd.

In totaal zijn er negen finalisten. Zij bieden met hun nieuwe ideeën en technologieën innovatieve oplossingen voor zeer uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken. De VU-finalisten zijn: van de Faculteit der Bètawetenschappen Imran Avci in de categorie Society en Edcel Salumbides in de categorie Environment en Climate en van de Faculteit Gedrags en Bewegingswetenschappen  Insan Firdaus in de categorie Health.  Dit gebeurde 12 oktober door de jury, onder leiding van Gigi Wang en het publiek.

Tijdens de finale op dinsdag 9 november pitchen de finalisten hun idee voor de jury en publiek. Waarna de jury drie winnaars aanwijst, die ieder € 10.000 ontvangen om hun idee verder te ontwikkelen. Je kunt aanwezig zijn bij de finale in NEMO, thuis of in de zaal, en getuige zijn van de nieuwe ideeën, die zeker een positieve impact zullen hebben op de samenleving. Aanmelden kan hier.