Emoena masterclass: VU-hoogleraar in gesprek met Zoë Papaikonomou

13 december 2021
Op maandagavond 15 november ging VU-hoogleraar Halleh Ghorashi in het VU-debatcentrum 3D tijdens een Emoena masterclass in gesprek met onderzoeksjournalist Zoë Papaikonomou naar aanleiding van haar laatste boek ‘De inclusiemarathon’ dat zij schreef met Kauthar Bouchallikht.

Het besef dat diversiteit en inclusie belangrijk zijn en een organisatie veel kunnen opleveren dringt tot steeds meer organisaties door. Maar hoe zet je dat besef om in actie? Hoe voorkom je dat het bij holle woorden en flitsende diversiteitsstatements blijft?

Een stevig gesprek over het aanhoudende gebrek aan diversiteit en gelijkwaardigheid maar evenzeer een concreet verhaal over hoe organisaties meer divers, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.

Bekijk hier de video

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de VUvereniging en Emoena.

Emoena masterclass 15 november 2021

ZoĆ« Papaikonomou is onderzoeksjournalist, mediadocent, podcaster en onderzoeker. Haar werk richt zich vooral op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie.

Halleh Ghorashi is sinds 2012 hoogleraar Diversiteit en Integratie bij de afdeling Sociologie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).