Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Intekentermijn voor onderwijs in periode 2 opent 27 september

20 september 2021
Vanaf maandag 27 september kun je intekenen voor vakken die starten in periode 2. Intekenen voor vakken in periode 3 is nog niet mogelijk.

Zorg dat je op tijd intekent! Na de deadline is dat niet meer mogelijk.

Als je niet hebt ingetekend, dan mag je niet deelnemen aan een vak en/of tentamen en moet je wachten tot de eerstvolgende reguliere onderwijs- of tentamengelegenheid.

Intekenen voor vakken die starten in periode 2 kan vanaf 27 september tot en met 18 oktober. Selecteer bij het intekenen voor ieder vak de onderdelen waaraan je wilt deelnemen, zoals hoorcollege, werkgroep en tentamen. Na intekening ontvang je een bevestiging per email en zie je de geselecteerde onderdelen terug in je persoonlijke rooster.

Let op: heb je in de intekenmodule vakken gepland? Dan moet je daar nog wel voor intekenen! Aan een gepland vak kunnen geen rechten worden ontleend. Je kunt alleen intekenen voor vakken als je volledig bent ingeschreven voor een opleiding aan de VU. In sommige gevallen kun je niet zelf intekenen voor vakken, of word je door de faculteit ingetekend. Voor informatie over de (afwijkende) intekenprocedure per vak, kijk je in de Studiegids. Meer informatie over intekenen staat op VU.nl.