Cultuur op de campus

6 juli 2021
In het najaar van 2021 openen drie culturele instellingen hun deuren in het Nieuwe Universiteitsgebouw: Griffioen, Rialto en VU Art & Science Gallery.

Rialto, bekend van het 100 jaar oude filmtheater aan de Ceintuurbaan, vertoont in vier state-of-the-art filmzalen dagelijks de mooiste films. Griffioen, sinds jaar en dag een begrip op de Vrije Universiteit Amsterdam, biedt een divers theaterprogramma met cabaret, muziek, toneel en dans. Bovendien kun je er je eigen creativiteit en inspiratie kwijt in talloze cursussen. In de nieuwe VU Art & Science Gallery laten kunstenaars zich inspireren door wetenschap en vice versa. Het aangrenzende café maakt het plaatje compleet.

• 26/27/28 augustus - World Cinema Amsterdam van Rialto
  • do 2 september - start theaterseizoen Griffioen op Uilenstede (oude locatie)
  • ma 13 september - start cursusseizoen Griffioen in OZW
  • vr 1 oktober - opening VU Art & Science Gallery