Coronavirus - Informatie en meestgestelde vragen (update 16 juli)

8 juli 2021
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en plaatsen hier updates als deze het onderwijs van de Faculteit der Geneeskunde Vrije Universiteit raken. Hou ook vooral je VU-mail in de gaten.

Laatste update 11-06-2021, 12:00
BACHELOR:

Laatste update 16-7-2021, 13:00
MASTER:

Laatste update 23-03-2021
BUITENLAND:

Handige documenten

Kijk hier de vlogs terug

UPDATE: VRIJDAG 23 APRIL - 15.00 UUR
Vanaf 26 april komt er een beperkte verruiming voor het hoger onderwijs. Voor de Vrije Universiteit Amsterdam betekent dit dat wij effectief vanaf 28 april – aanvullend op het locatiegebonden onderwijs (o.a. practica) – meer fysiek onderwijs op anderhalve meter aanbieden. Ook heeft het kabinet aangekondigd dat de avondklok op 28 april 04.30 uur komt te vervallen.

Wat betekent dit voor jullie, studenten van de Faculteit der Geneeskunde VU? Bekijk hier de mailing van vandaag, 23 april (.pdf) aan studenten:

• Bachelor geneeskunde
  • Master geneeskunde
  • Master oncology en master cardiovascular research
  • Pre-master geneeskunde (ZIGMA)