Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

ADRIBA organiseert lustrum-congres “Positieve gedragsverandering"

22 juni 2021
Dit jaar is het 10 jaar geleden dat we binnen VU ADRIBA onze eerste lichting deelnemers hebben opgeleid in Organizational Behavior Management (OBM).

Hoewel we natuurlijk al wat langer bestaan was dit vooral een aanloopfase waarin we onze opleidingen zijn gaan ontwikkelen. In 2011 hebben we ons formele bestaan in de markt aangekondigd en zijn we met de OBM Practitioner opleiding gestart.

Om dit te vieren willen we in het najaar graag stilstaan bij dit heuglijke feit met een mooi evenement. Dat zal gaan plaatsvinden op 25 november, in het BCN-congrescentrum in Amsterdam.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen en het programma, dat onder leiding zal staan van dagvoorzitter Richard Engelfriet. We zullen via verschillende sprekers vooral aandacht schenken aan wat OBM heeft gebracht en ook hoe het zich als vakgebied ontwikkelt. 

Tipje van de sluier: Prof. Dr. Willem van Rhenen is gestrikt als keynote speaker en zal zijn onderzoeksgebied ‘bevlogenheid’ gaan koppelen aan de voor insiders welbekende parkietencasus. Ook zijn er diverse workshops en parallelsessies die onze partners gaan helpen invullen.

Nu al zeker van een plaats? Aanmelden kan hier.

Meer details volgen!

Terug naar homepage ADRIBA