Programma 3 september 2019

Film  Divino Amor
Gabriel Mascaro, Brazilië 2019, Engelse ondertiteling

Hoe ziet de wereld er over acht jaar uit? Die vraagt staat centraal in Divino Amor, de nieuwe intrigerende film van de Braziliaanse regisseur Gabriel Mascaro. Mascaro beschrijft een wereld waarin de rol van de staat groter is geworden. Zo heeft elk gebouw een detectorpoortje dat elke burger onmiddellijk kan identificeren en bovendien meldt of een vrouw al dan niet zwanger is. Het is een mix van sciencefiction en een sensueel relatiedrama. Overheidsambtenaar Joana is belast met het afhandelen van echtscheidingszaken. Vanuit haar religieuze overtuiging stelt ze gebrouilleerde echtparen voor mee te doen met de therapiegroep Hemelse Liefde waar deze elkaar fysiek weer kunnen 'herontdekken'.
Dit gegeven inspireerde de Cubaanse regisseur Ernesto Daranas tot het maken van deze intrigerende, soms hilarische komedie.

Muzikaal intermezzo
Singer-songwriter Isaac Bullock opent vandaag het VU On The Roof Film Festival. Deze VU alumnus en bovendien oud bekende van het film festival speelt onder meer zijn eigen nummers tijdens dit optreden.Isaac Bullock
Open buffet met onder meer antipasti, salades, broodjes en soepen. Er is voldoende aanbod voor vegetariërs. Heb je andere dieetwensen of allergieën? Geef dit dan minstens 24 uur van te voren door via ontheroofff@vu.nl
Er kan van 17:30 tot 20:15 uur gegeten worden.

• Reguliere tickets €13,00 | €20,00 (met eten)
  • Tickets voor studenten en leden VUvereniging €7,50 | €13,00 (met eten)
  • Speciale actie voor medewerkers VU €11,00 (altijd met eten)
bestel_kaartjes