Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Special Interest Groups

Laatst gewijzigd op 6 mei 2021
VU NT&L ondersteunt groepen van docenten en medewerkers van diensten om kennisuitwisseling en ontwikkeling van best-practices te stimuleren; de zogenaamde Special Interest Groups (SIGs). Zo zijn er momenteel SIGs voor ontwikkelingen rondom het online programma Perusall en het online programma FeedbackFruits.

Maar er zijn meer onderwerpen waarop kennisuitwisseling en best-practices van belang zijn om onderwijs te innoveren en onderwijskwaliteit te verbeteren. Deel jouw idee voor een nieuwe SIG die jij van belang vindt voor de VU door een mailtje te sturen naar onderwijswerkplaats@vu.nl. Dit hoeft geen uitgewerkt plan te zijn. Elk wild idee kan de moeite waard zijn!

Als je een SIG wilt starten helpt de VU Onderwijswerkplaats je om mede-geïnteresseerden te vinden, biedt de Onderwijswerkplaats de kerngroep van een SIG €500,– per jaar voor het kunnen bekostigen van bijv. koffie & thee, een spreker of een reis naar een conferentie. Ook ondersteunen we bij het regelen van praktische zaken zoals het reserveren van locaties of het opstellen van een e-maillijst.

In ruil daarvoor vragen we van je dat je als SIG aan het begin van het jaar een (klein) plan maakt met informatie over wat je wilt doen/bereiken dat jaar, dat je minimaal twee keer per jaar een bijeenkomst van de SIG organiseert en dat je kort verslag doet van de activiteiten en ontwikkelingen in je SIG aan het eind van dat jaar.

Kunnen wij je helpen?

Bezoekadres

Nieuw Universiteitsgebouw
NU 1A-25
De Boelelaan 1111
1081HV Amsterdam

Stel een vraag