Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Assistentie voor docenten

Hulp bij (online) onderwijs
Laatst gewijzigd op 16 mei 2023
De VU Onderwijswerkplaats heeft student-assistenten in dienst om docenten van alle faculteiten adviezen te geven en hand-en-spandiensten te verrichten voor het realiseren van activerend blended onderwijs op de VU.

Hoe kan een faculteit gebruik maken van de diensten van de student-assistenten?

  • Via de faculteit. Het eerste aanspreekpunt voor ondersteuning bij het voorbereiden van het onderwijs is de eigen faculteit. Als je met je facultaire contactperoon online onderwijs, beleidsmedewerker of opleidingsdirecteur overeenkomt dat je extra handjes nodig hebt voor een specifieke klus (bijv. een online workshop of advies voor een groep docenten), dan neemt de facultaire contactpersoon contact met ons op. We bepalen dan zo snel mogelijk welke student-assistent op dat moment beschikbaar is. De beschikbare student-assistent neemt dan contact met je op om te kijken wat nodig is. 
  • Via de workshops van de VU Onderwijswerkplaats. Ontmoet de student-assistenten bij de (online) workshops en evenementen. De workshops behandelen specifieke thema's, maar vaak is er volop ruimte voor vragen en antwoorden.
  • Via het vragenloket van de VU Onderwijswerkplaats. Vragen die daar binnenkomen worden naar het CTL gestuurd, het AVC, de mensen achter online proctoring of naar de VU Onderwijswerkplaats. Afhankelijk van je vraag wordt deze beantwoord door een expert of door student-assistenten.
  • Via een e-mail aan de VU Onderwijswerkplaats.

Ondersteuning vanuit de faculteit

Kunnen wij je helpen?

Bezoekadres VU Onderwijswerkplaats

Nieuwe Universiteitsgebouw
NU 1A-25
De Boelelaan 1111
1081HV Amsterdam

Stel een vraag