Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Assistentie voor docenten

Hulp bij (online) onderwijs
Laatst gewijzigd op 16 juni 2022
De VU Onderwijswerkplaats heeft student-assistenten in dienst om docenten van alle faculteiten adviezen te geven en hand-en-spandiensten te verrichten voor het realiseren van activerend blended onderwijs op de VU.

Hoe kan een faculteit gebruik maken van de diensten van de student-assistenten?

  • Via de faculteit. Het eerste aanspreekpunt voor ondersteuning bij het voorbereiden van het onderwijs is de eigen faculteit. Als je met je facultaire contactperoon online onderwijs, beleidsmedewerker of opleidingsdirecteur overeenkomt dat je extra handjes nodig hebt voor een specifieke klus (bijv. een online workshop of advies voor een groep docenten), dan neemt de facultaire contactpersoon contact met ons op. We bepalen dan zo snel mogelijk welke student-assistent op dat moment beschikbaar is. De beschikbare student-assistent neemt dan contact met je op om te kijken wat nodig is. 
  • Via de workshops van de VU Onderwijswerkplaats. Ontmoet de student-assistenten bij de (online) workshops die door VU NT&L worden georganiseerd. De workshops behandelen specifieke thema's, maar vaak is er volop ruimte voor vragen en antwoorden.
  • Via het vragenloket van VU NT&L. Vragen die daar binnenkomen worden naar LEARN! Academy gestuurd, het AVC, de mensen achter online proctoring of naar de VU Onderwijswerkplaats. Afhankelijk van je vraag wordt deze beantwoord door een expert of door student-assistenten.
  • Via een e-mail aan de VU Onderwijswerkplaats.

Ondersteuning vanuit de faculteit

Kunnen wij je helpen?

Bezoekadres VU Onderwijswerkplaats

Nieuwe Universiteitsgebouw
NU 1A-25
De Boelelaan 1111
1081HV Amsterdam

Stel een vraag