Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Reguliere postbezorging

Laatst gewijzigd op 29 juli 2021
Dagelijks wordt tussen 13.30 en 14.30 uur alle inkomende en uitgaande post verspreid tussen de postkamer en de secretariaten in de verschillende VU-gebouwen. Alle VU-medewerkers hebben hetzelfde postadres, zodat alle post centraal verzameld kan worden.

Als je reguliere post voor 15.00 uur bij de postkamer aankomt, wordt deze dezelfde dag nog opgehaald door PostNL. PostNL verwerkt en bezorgt echter alle post op dinsdag, donderdag en zaterdag. Hou daarom bij verzending van gewone post rekening met een bezorgtermijn van minimaal 48 uur:

  • post van maandag en dinsdag wordt door PostNL bezorgd op donderdag
  • post van woensdag en donderdag wordt door PostNL bezorgd op zaterdag

24 uur service PostNL

Wil je dat je post binnen 24 uur zijn bestemming bereikt, dan kun je ervoor kiezen om deze te laten versturen via de duurdere 24-uur service van PostNL. Om aan te geven dat je gebruik wilt maken van de 24-uurs service, dien je een (groene) “24-uur sticker” op de enveloppe of het poststuk te plakken. De postkamer zorgt vervolgens voor de verdere afhandeling. Mocht het secretariaat van je faculteit/dienst niet over de stickers bezitten, dan kun je ze bestellen via de postkamer.

Retourzenden

Wil je iets retour afzender sturen? Maak dan gebruik van het formulier Aanvraag retourbestelling en lever het aan bij de postkamer.

Een postadres voor alle VU-medewerkers

Alle medewerkers van de VU hebben als postadres De Boelelaan 1105. Om alle inkomende post, pakketten en goederen vlot te kunnen verdelen en bezorgen bij alle VU-locaties, moet het gericht zijn aan het postadres:

Vrije Universiteit
[Je faculteit/dienst]
[Je afdeling; goede afkortingen volstaan ook]
[Je naam]
De Boelelaan 1105
1081 HV AMSTERDAM

Privé-pakketten

Met ingang van 1 februari 2019 is het niet meer toegestaan om privé-pakketten naar de VU te laten sturen. Je wordt verzocht pakketten naar je huisadres of bezorgpunt in de omgeving te laten sturen. Wanneer een bestelling is ontvangen waarvan vermoed wordt dat de inhoud niet zakelijk gerelateerd is, wordt het pakket niet afgeleverd op de werkplek. Het kan dan opgehaald worden bij de Goederenontvangst (locatie KBK63 – W&N Gebouw). Voor vragen kun je contact opnemen met Jamal Aanzi, teamleider Goederenontvangst.

Meer informatie