Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Evenement organiseren of ruimte huren

Laatst gewijzigd op 9 juli 2021
Wil je een evenement of receptie organiseren of een ruimte huren?

Alle evenementenruimten zijn in beheer van FCO. FCO verzorgt ook de co√∂rdinatie op het ruimtegebruik. Wil je een evenement organiseren? Neem dan contact op met de afdeling Events, zij ondersteunen je in de organisatie en uitvoering. Afhankelijk van de grootte van het evenement kan het zijn dat je aanvraag uitgevoerd wordt door de FCO Servicedesk. Aan het (laten) organiseren van evenementen zijn altijd kosten verbonden. 

Evenementen- en receptieruimten VU 

  • Hoofdgebouw: Aula, Auditorium, Aurora, Forum, Agora-complex, Foyer, Galerij en receptieruimten Boelelaanzijde, Campusplein 
  • Gebouw MF: Atrium
  • W&N gebouw/campusplein: 3D@VU (W&N G0-95)
  • OZW gebouw: Alma
  • O|2 Labgebouw: Auditorium
  • Gebouw Symphony: Auditorium, zaal Moscow, zaal Amsterdam, zaal Shanghai, zaal Sydney

Alleen een ruimte huren? 

Wil je alleen een ruimte huren met beperkte aanvullende dienstverlening en is ondersteuning vanuit Events niet nodig? Maak dan gebruik van het formulier Ruimte reservering. Je dient zelf aanvullende dienstverlening zoals inrichtingsmaterialen, banqueting en AV aan te vragen. Bij sommige evenementen is mogelijk extra beveiliging nodig. De beveiliging bepaalt of extra inzet nodig is, afhankelijk van de aanvraag, het aantal personen, de aanwezigheid van vips en de politieke/maatschappelijke geladenheid van het evenement. De kosten hiervoor worden doorbelast.