Dit willen studenten vasthouden na corona

Laatst gewijzigd op 29 augustus 2022
Er is tegenwoordig volop aandacht voor: wat zijn de geleerde lessen van corona en hoe kunnen we de positieve zaken vasthouden, ook na corona? De Vrije Universiteit heeft ingezet op Activerend Blended Onderwijs: activerende werkvormen ondersteund door online mogelijkheden waar nuttig, is hoe studenten het beste kunnen leren. Veel docenten en opleidingen zijn dan ook druk bezig om activerende blended werkvormen toe te voegen aan hun onderwijs of hun hele curriculum hierop aan te passen. Maar wat weinig besproken wordt, is wat studenten nu eigenlijk willen. Wat zijn geleerde lessen van studenten en wat willen zij terugzien, ook na corona? Tijd om ook het studentenperspectief onder de aandacht te brengen. Daarom is de VU Onderwijswerkplaats in gesprek gegaan met VU-studenten. De studenten willen de volgende 10 elementen ook na corona graag behouden.

Je hebt onvoldoende rechten om de inhoud van deze pagina te kunnen bekijken