Aanbod voor alumni

Een leven lang leren wordt steeds belangrijker: je bent dan ook nooit uitgeleerd. Je kunt als alumnus terecht voor vervolgonderwijs, workshops, netwerken en (loopbaan) coaching. Op deze pagina vind je het aanbod aan activiteiten voor alumni. Op VU magazine lees je meer over het VU Coachcafé en de training Persoonlijk Leiderschap. Staat hier niet bij wat je zoekt? Neem gerust contact op met Alumni Relations.


VU Coachcafé

Afgestudeerd en je draai nog niet gevonden? Of nog geen idee wat je wilt na je studie? VU coaches helpen je om jouw talenten te ontdekken en een (nieuwe) koers te bepalen in jouw carrière.

Persoonlijk Leiderschap - Twynstra Gudde

Wil jij de koppeling maken van jouw kwaliteiten met de rol die je hebt op je werk? Na afloop van deze training heb je een beter beeld van jezelf en ga je zelfverzekerder jouw volgende stap tegemoet.

Ken jezelf, Ben jezelf

Heb jij het gevoel klem te zitten tussen de verwachtingen van je omgeving, je ambities en je levensstijl? Deze training laat je ontdekken wat je echt wilt.

De reis van de held

In deze cursus helpen we je toekomstige droom inzichtelijk te maken, eventuele belemmeringen en angsten op te lossen en een plan te formuleren dat je helpt jouw nieuwe stap te realiseren.

Na je studie verder in het buitenland

Bekijk hier hoe je kans maakt op een beurs om verder te studeren of als afgestudeerde onderzoek te doen.

Opleidingen

Wil jij je als professinal verder ontwikkelen? Bekijk dan eens ons opleidingsaanbod voor professionals.