Open Avond VU SBE Executive Education

19 mei 2022 18:00 - 21:00

Kom naar de Open Avond voor deeltijdopleidingen binnen de Business School van de VU. Zet jouw volgende stap binnen Finance, Management, Leadership, Business Analytics of Accounting & Control op 19 mei 2022.

Overweeg je om weer te gaan studeren? Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je naast je werk een academische mastertitel behalen? Bijgespijkerd worden in jouw vakgebied door hoogleraren met een sterke wetenschappelijke én praktische achtergrond?

Tijdens de open avond op 19 mei vanaf 18.00 uur informeren we je graag over onze deeltijdopleidingen voor professionals gericht op Finance, Management & Leiderschap, Accounting of Business Analytics & IT.

Bekijk hier het volledige programma. Je kunt bij één tot drie rondes aansluiten. Er is een groot aantal opleidingen dat deelneemt. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Deze Open Avond wordt georganiseerd door VU School of Business and Economics Executive Education.

Bekijk hier het detailprogramma en meld je aan.

Ronde I (18.00 – 19.00 uur)

Ronde II (19.00 – 20.00 uur)

Ronde III (20.00 – 21.00 uur)

Over Open Avond VU SBE Executive Education

• 19 mei 2022

Georganiseerd door

• VU School of Business and Economics Executive Education

• Nederlands / Engels

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105