Online Open Avond VU SBE Executive Education

1 september 2022 18:00 - 21:00

Kom naar de Online Open Avond voor deeltijdopleidingen binnen de Business School van de VU. Zet jouw volgende stap binnen Finance, Management, Leadership, Business Analytics of Accounting & Control op 1 september 2022.

Overweeg je om weer te gaan studeren? Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je naast je werk een academische mastertitel behalen? Bijgespijkerd worden in jouw vakgebied door hoogleraren met een sterke wetenschappelijke én praktische achtergrond?

Tijdens de open avond op 1 september vanaf 18.00 uur informeren we je graag over onze deeltijdopleidingen voor professionals gericht op Finance, Management & Leiderschap, Accounting of Business Analytics & IT. Bekijk hier het volledige programma. Je kunt bij één tot drie rondes aansluiten. Er is een groot aantal opleidingen dat deelneemt. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Met de deeltijdopleidingen van VU doe je niet alleen kennis op. Je vergroot daarmee ook je betrokkenheid en impact op de wereld om je heen. Misschien ben je een controller of marketeer. Een executive coach of accountant. Je bent goed in je vak. Je kent de regels en haalt je targets. Maar je wilt ook de mensen achter de cijfers en regels zien. Verder kijken dan kosten en opbrengsten. Iets betekenen voor de wereld, voorbij de winst. Dan zijn de opleidingen en cursussen van VU School of Business and Economics Executive Education iets voor jou. Die gaan verder dan carrièrekansen of salarisvooruitzichten. Die bieden je de verrijking die past bij de grote vraagstukken van onze tijd.

Bekijk hier het detailprogramma en meld je aan.

Ronde I (18.00 – 19.00 uur)

Ronde II (19.00 – 20.00 uur)

Ronde III (20.00 – 21.00 uur)

Over Online Open Avond VU SBE Executive Education

• 1 september 2022

Georganiseerd door

• VU School of Business and Economics Executive Education

• Nederlands / Engels

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over onze deeltijdopleidingen, studieadvies of sparren over maatwerkprogramma's? Neem dan contact op

Vrije Universiteit Amsterdam
School of Business and Economics Executive Education
De Boelelaan 1105