Dag van de levensvragen en geestelijke zorg

24 juni 2022 16:00 - 17:30

Op 24 juni staan we bij de Faculteit Religie en Theologie van de VU graag stil bij de Dag van de Levensvragen en de geestelijke verzorging

In een online bijeenkomst bieden we je van 16:00 tot 17:30 uur een inspirerend programma.

Verbeelding aan het werk

Onder begeleiding van Hans Alma zetten we van 16.00 tot 17.00 uur onze verbeelding aan het werk en reflecteren we samen op vragen die de kern van de geestelijke verzorging raken. Door onderlinge uitwisseling en vertraging doen we recht aan wat relevant is en zoeken we gezamenlijk naar antwoorden.

Aanbod postacademisch onderwijs

Voor wie wil, is er na 17:00 uur een online proeverij waarin je alvast kunt kennismaken met ons postacademisch aanbod op het gebied van geestelijke verzorging. Zo vertellen we je graag meer over onder andere:

• De geestelijk verzorger als verbeeldingprofessional (Hans Alma)
  • Trauma en geestelijke zorg (Ruard Ganzevoort i.s.m. ARQ)
  • Kinderen, rouw en verlies (Nette Falkenburg)
  • Doodnormaal en levensecht (Gertie Blaauwendraad i.s.m. hospice Bardo)
  • Omgaan met verschil (Gertie Blaauwendraad) - Bezield leiderschap (Wim Janse en Lenneke Post

Meld je aan

Wil jij ook graag je verbeelding aan het werk zetten in het kader van de dag van de levensvragen? Meld je dan aan via expertisecentrum.frt@vu.nl

Wil je graag weten wat ons cursusaanbod is voor volgend jaar? Bekijk hier ons postacademisch aanbod.

Postacademisch aanbod (pdf)

Over Dag van de levensvragen en geestelijke zorg

• 24 juni 2022