Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Dag van de Coach: Team- en organisatiecoaching

3 juni 2022 08:45 - 17:30

Op 3 juni vindt de Dag van de Coach plaats. Mieke Reidinga, programmaleider van de postdoctorale opleiding executive teamcoaching, verzorgt daar een workshop over executive teamcoaching in de praktijk.

Organisatiecoaching vormt voor elke coach telkens weer een unieke uitdaging; niet alleen wat betreft het leren in groepen en teams, maar ook van het leren van de directie, tussen afdelingen, binnen de keten en de maatschappij.

Teamcoaching kan niet los worden gezien van de context van een organisatie en biedt daarmee kansen de organisatiecultuur nieuwe impulsen te geven en aan eenheid en vertrouwen te bouwen.

De voortdurend in beweging zijnde context en maatschappij maken organisatie- en teamcoaching tot een 'eindeloze zoektocht' en daardoor juist zo de moeite waard! Voor iedere coach, leider, manager, vakidioot en anderszins geïnteresseerde in dit uitdagende landschap, biedt de Dag van de Coach 2022 een kompas en handvatten.

Mieke Reidinga, programmaleider van de postgraduate opleiding executive teamcoaching, verzorgt de workshop Executive Teamcoaching in de praktijk: Effectief werken met leiderschapsteams.

Interesse? Als relatie van het VU Center voor Executive Coaching ontvang je € 30 korting op de reguliere prijs van € 295 (ex btw). 

Programma

Workshop Effectief werken met leiderschapsteams

In deze sessie gaan we in op het coachen van teams in de top van organisaties. Wat maakt het werken met deze teams anders? We bespreken de spanningen waar leiderschapsteams vaak mee te kampen hebben en wat dat kan doen met de onderlinge dynamiek in het team. Welke patronen zien we vaak en hoe word je hier als teamcoach in meegetrokken? De taak van teamcoach is het faciliteren van moedige gesprekken. Wat vraagt dat? In de workshop gebruikt Mieke praktijkvoorbeelden, naast recent wetenschappelijk onderzoek. Er is ruimte voor uitwisseling en reflectie op de eigen praktijk van de deelnemers.

Over Dag van de Coach: Team- en organisatiecoaching

Startdatum

  • 3 juni 2022

Tijd

  • 08:45 - 17:30

Locatie

  • Congrescentrum De Reehorst

Adres

  • Bennekomseweg 24
  • 6717 LM EDE GLD

Georganiseerd door

  • Tijdschrift voor Coaching

Taal

  • Nederlands

Mieke Reidinga

Mieke Reidinga

Mieke Reidinga is organisatieadviseur, executive teamcoach en veranderkundige. Zij begeleidt bestuurs- en directieteams die aan de slag willen met hun eigen samenwerking en de ontwikkeling van de organisatie. Mieke werkt vanuit haar eigen praktijk sinds 2006. Daarvoor werkte zij 13 jaar bij Twynstra Gudde als managing partner van de adviesgroep organisatieontwikkeling en de HR-adviesgroep. Mieke houdt van vakontwikkeling met collega’s. Zij is programmaleider van de postdoctorale opleiding executive teamcoaching aan de Vrije Universiteit, en vervult diverse gastdocentschappen. Samen met Yvonne Burger schreef zij in 2020 het boek Executive Teamcoaching in de praktijk.

Mieke Reidinga

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Contactpersoon

Lisette Tepe