Happy Landing voor alle tweedejaarsstudenten

30 september 2021 17:00 - 23:00

Kun jij ook niet wachten de VU en jouw faculteit beter te leren kennen en je studiegenoten in levende lijve te ontmoeten? Na de online introductie van vorig jaar, laten we je nu ervaren hoe de Introductiedagen éigenlijk hadden moeten zijn.

Update 29 september: om 16:00 uur sluit de inschrijving voor Happy Landing. Alle kaarten zijn verkocht!

We nodigen alle tweedejaarsstudenten van harte uit voor Happy Landing op 30 september bij het Amsterdamse Thuishaven. Met een informatiemarkt vol interessante studieverenigingen, leuke en sportieve activiteiten en geweldige DJ’s om je tweede studiejaar écht goed in te luiden.

Tickets kosten 7,50 euro, je krijgt dan het eerste drankje gratis.

We volgen uiteraard de coronamaatregelen. Je kunt naar binnen met een coronavaccinatiebewijs (CoronaCheck-app) of Testen voor Toegang. Er mogen maximaal 750 bezoekers naar binnen, dus koop je kaartje snel!

Andere onboardingactiviteiten
De komende weken organiseren verschillende studieverenigingen speciaal voor jou welkomstactiviteiten. Check bij de vereniging van jouw opleiding of faculteit wat er te doen is.

Coronatoegangbewijs en Testen voor Toegang tijdens Happy Landing
Bij Thuishaven kun je alleen naar binnen als je een coronatoegangsbewijs kunt laten zien in de CoronaCheck-app: een vaccinatiebewijs óf een negatieve testuitslag. Wanneer je geen geldige QR-code in CoronaCheck-app hebt voor het event, betekent dit dat je niet naar binnen kan.

Hoe regel ik een coronatoegangsbewijs voor het avondprogramma?

• Voor het vaccinatiebewijs (volledig gevaccineerd met Europees goedgekeurd vaccin) download je de CoronaCheck-app of ga je naar www.coronacheck.nl.
  • Voor een testbewijs maak je een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Er zijn meer dan 110 officiële testlocaties. De uitslag vind je in de CoronaCheck-app.
  • Je hoeft niet te betalen voor een test.
  • Bij een negatieve testuitslag krijg je een unieke code die je via de CoronaCheck-app of coronacheck.nl omzet in een digitaal coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.
  • De test moet binnen 24 uur voor aanvang zijn afgenomen.
  • Je ontvangt de uitslag meestal binnen twee uur.
  • Je neemt je coronatoegangsbewijs, je identiteitsbewijs en je toegangskaartje.
  • Internationale bezoekers binnen de EU kunnen ook toegang krijgen met een Digitaal Corona Certificaat (DCC).

Ga voor meer informatie naar www.testenvoortoegang.nl.

Over Happy Landing voor alle tweedejaarsstudenten

• 30 september 2021