Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Afscheidssymposium Han Dolman

10 december 2021 15:00 - 17:00

Han Dolman is per 1 november aangesteld als directeur van het NIOZ. Op vrijdag 10 december is er een symposium ter ere van en herinnering aan zijn succesvolle bijdrage aan de VU, gevolgd door een borrel.

Han Dolman is sinds 2002 werkzaam als professor in ecohydrologie en stond aan de basis van het koolstofcyclus-klimaat onderzoek op de afdeling Aardwetenschappen. Hij was afdelingshoofd gedurende twee termijnen, en droeg in belangrijke mate bij aan de internationale positionering van de VU in zijn onderzoeksveld, bijvoorbeeld als stuurgroep voorzitter van het Global Climate Observing System. Dankzij zijn visie en inzet is Nederland tegenwoordig een volwaardig partner van het Europese Carbon Observing System via het Nederlandse Ruisdael Observatorium. Als directeur van NIOZ (Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee) zal hij verbonden blijven met de VU, met nieuwe mogelijkheden voor onderlinge samenwerking.

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij het afscheidssymposium van Han Dolman, stuur dan een e-mail naar g.r.vander.werf@vu.nl en wij sturen z.s.m. een programma en verdere details door.

Over Afscheidssymposium Han Dolman

Startdatum

  • 10 december 2021

Tijd

  • 15:00 - 17:00