Sorry! De informatie die je zoekt, is enkel beschikbaar in het Engels.
This programme is saved into My study choice.
This programme cannot be saved.
You are not logged in yet to My study choice Portal. Login or create an account to save your programmes.
Something went wrong, try again later.

Internship

If you are a MBO/HBO student electronic engineering or HBO software engineering, Electronica Beta is a good place to be for your internship or final assignment. We have interesting projects and skilled professionals to assist you.

We have interesting projects and skilled professionals to assist you. For more information please contact Peter Wiersma: 020-598 7432, p.g.wiersma@vu.nl

Below you find some reviews from our interns (in Dutch).

Mijn afstudeerstage bij de elektronica bèta VU was een unieke ervaring. Zo moest ik voor mijn afstudeeropdracht een nieuwe piëzo-driver ontwerpen met specifieke eisen. Het mooie van dit project is dat de piëzo-driver een onderdeel is van een groot laser onderzoek dat door wetenschappers van de VU wordt uitgevoerd. Het is geweldig dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan dit onderzoek. Ik heb erg veel geleerd over de analoge en ruis technieken die ik heb toegepast op mijn ontwerp. Gedurende mijn afstudeerstage heb ik uitstekende begeleiding gekregen, zo kon ik niet alleen terecht bij mijn begeleider maar bij alle medewerkers op de afdeling. Door de goede communicatie met elkaar was de sfeer op de afdeling erg goed.
Said (HBO)

Ik heb een leuke en leerzame stage gehad op de afdeling Elektronica Bèta. Ik heb productie gedraaid en daarnaast veel geleerd over de basis van elektronica. Ook mocht ik voor mijn stageopdracht een eigen project beginnen. Hierbij hebben ze me heel goed begeleid. Het was ook altijd gezellig op de afdeling en ik heb ook meerdere rondleidingen gehad, wat ik ook heel leuk vond. Kortom: het was een topstage!
Jelle (MBO)

Voor mijn HBO afstudeeropdracht was ik opzoek naar een uitdagende opdracht. Uiteindelijke kwam ik terecht bij de Elektronica Bèta afdeling van de VU. De sfeer op de afdeling sprak me meteen aan, en dat in combinatie met de opdracht maakte het tot de gedroomde afstudeerstage. Er wordt op deze afdeling voldoende aandacht besteed aan de stagiair, waardoor de stagiair zich zowel persoonlijk als zakelijk vlak kan ontwikkelen. Naast de sfeer was het leuk om te zien dat het werk wat wordt gedaan op deze afdeling nooit het zelfde is. Er komen dagelijks nieuwe interessante vraagstukken langs waarvoor een oplossing opmaat wordt bedacht. Gedurende de stageperiode heb ik geleerd hoe ik mijn theoretische kennis kan toepassen in de praktijk. De begeleiding was verder uitstekend, iedere medewerker was bereid om me te helpen. Een afstudeeropdracht bij de Elektronica Bèta afdeling van de VU is dan zeker ook een aanrader voor iedereen die de mogelijkheid heeft.
Wasam (HBO)